Aloita 2021 oikein ja vältä naisten treenivirheet!

 

Demo 3.1.2021

Tai ruokatauko(at)ruokatauko.fi

 

( täynnä )

 

Putkikatu 21 Naantali 3.1.2021 klo 18:00 – 19:15

Aloita 2021 kerrankin oikein ja kiinteydy!

Vältä yleisimmät virheet!

Bootcampkeskus Ruokatauko järjestää viimeisen kaikille avoimen ravinto- sekä treenidemon 3.1.2021 osoitteessa Putkikatu 21 Naantali klo 18:00. Tämä tulee olemaan suurin ja paras demomme koskaan, tuomme rajut bonukset mukanamme. Demo on ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Tule katsomaan miksi saamme naiset hyvään kuntoon niin nopeasti. Näytämme sinulle suurimman salaisuutemme.

ruokatauko(at)ruokatauko.fi

Putkikatu 21 Naantali

Haluat laihtua ja päästä kuntoon 2021? Olet kiireinen nainen? Haluat näyttää paremmalta? Meillä on ratkaisu sinulle ja meillä on myös näytöt tuloksista, joita ei ole muilla. Me saamme sinut kuntoon nopeasti ja tehokkaasti. Meillä on jo satoja referenssejä Bootcampin ja ravintovalmennuksen tehosta.

Tämä on täysin ilmainen demo. Ei maksa mitään, eikä sido sinua mihinkään. Olemme vain iloisia, jos saat tästä demosta jotain hyviä vinkkejä omaan elämääsi. Itseasiassa jos tulet paikalle, saat meiltä rajut bonukset mukaasi.

Demossa käymme läpi miten ohitat naisten #1 ongelman, miten teet parempia valintoja ja miten saat treeneistä toimivat. Näet esimerkkejä suoraan oikeasta elämästä.

Näytämme sinulle pätkän meidän Bootcampistä. Näet omin silmin miksi olemme niin tehokas ja miksi meitä kehutaan. Mikä on meidän salaisuus, kun valmennamme naisia parempaan kuntoon. Meidän henkilökohtaisella valmennuksella ja motivoinnilla saadaan todistetusti parempia tuloksia. Olemme sitoutuneet auttamaan naantalilaisia, raisiolaisia sekä turkulaisia naisia pääsemään ylimääräisestä rasvasta eroon. Olemme olemassa tätä tarkoitusta varten. Meidän tehtävänä on antaa rasvalle lähtöpassit sekä tarjota motivoivia ja hauskoja treenejä. Tästä meidät tunnetaan.

Demossa kerromme sinulle HIITistä, jälkipoltosta, voimasta, kunnosta, intervalleista, ravinnosta ja miten nämä kaikki yhdistetään 30min kokonaisuudeksi joka tuo tulosta erittäin rajusti.

Tämä on samalla viimeinen demo toistaiseksi. Keskuksemme alkaa olemaan täynnä. Tällä demolla täytämme viimeiset paikat ja sen jälkeen ovemme sulkeutuvat uusilta. Tästä syystä paikkoja on rajallisesti. Demo itsessään on täysin ilmainen sinulle ja etkä poistu tyhjin käsin paikalta. Saat bonukset mukaasi vaikka et tulisikaan riveihimme taistelemaan.

Demossa tapahtuu

Kerromme miten:

R

Jenkkakahvasi häviävät

R

Jalat ja takapuolesi saavat muotoa

R

Allisi katoavat

R

Voit paremmin

R

Vaakasi näyttää vähemmän

R

Saat motivaatiota hyvinvointiisi

R

Opit liikkumaan tehokkaammin

R

Olet energisempi ja paremmalla tuulella koko päivän

R

Kehosi saa lihasta ja voimasi kasvavat

R

Sinusta tulee urheilullisempi ja parempi

bootcamp naantali

Meillä on eniten referenssejä

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

2019 tammikuun bootcampin voittaja Niina lisäsi lihasmassaansa ja poisti samalla rasvaa useita kiloja kehostaan Ruokatauon valmennuksessa. Tämä hurja nainen kiinteytyi useita kymmeniä senttejä.

Tämä on temppu, joka onnistuu erittäin harvoilta ja vaatiikin täydellistä paneutumista projektiin. Ravinnon, treenin sekä levon on oltava täydellisessä suhteessa toisiinsa ja silloin voidaan saada Niinan tyylistä jälkeä aikaiseksi.

“Lisäsin voimaani ja muutin rasvaa lihakseksi. Projektini onnistui täydellisesti. Olen erittäin tyytyväinen tuloksiini!

Niina

2019 kesäbootcampin toinen voittajista Taru teki selvää jälkeä kaikesta. Hän kävi erittäin ahkerasti treeneissä ja söi tunnollisesti ohjeistuksen mukaan. Taru muuttikin kehoaan hurjasti ja tämä näkyi myös bootcampin parhaimmissa InBody-pisteissä.

Hänen muutos näkyi kiloissa, senteissä, ryhdissä, itsetunnossa… kaikessa. Kroppa ja nainen muuttui kokonaan. Kolmessa kuukaudessa tämä nainen otti muun muassa -10 pykälää rasvaprosenttia alaspäin ja samaan aikaan hän lisäsi lihasmassaansa.

Suurimman muutoksen tajusin vasta loppumittauksessa. Sitä ennen kaavin vaatekaapin pohjalta kesävaatteita, jotka eivät viime kesänä menneet päälle. Nyt se sujahtivat päälle helposti. Oli aivan ihanaa saada vanhoja lempivaatteita takaisin käyttöön. Tuli kyllä niin hyvä olo.

Taru

Demo alkaa 3.1.2021

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Ilmoittaudu lomakkeella ja kutsumme sinut mukaan. Paikkoja rajallinen määrä, nopein tulee ja vie.

Bootcamp on järjettömän tehokasta

jo sadat naiset luottavat meihin

bootcamp ruokatauko

Bootcampin valmentajina toimivat Ruokatauon kokeneet valmentajat Markku Sorosuo, Kimmo Sorosuo sekä Teija Grönlund. Meillä kaikilla on oma henkilökohtainen elämäntapamuutos takana. Tiedämme miltä tuntuu olla iso ja kömpelö. Tiedämme myös miltä olematon itsetunto tuntuu. Tiedämme miltä tuntuu kun ei ole kuntoa eikä voimaa. Voit lukea meistä tarkemmin Ruokatauon nettisivuilta.

Olemme auttaneet ihmisiä pääsemään kuntoon vuodesta 2008 lähtien ja tarinamme jatkuu. Pidämme erittäin suosittua Ruokatauon valmennuskeskusta Naantalissa. Ruokatauon nettisivut ja some ovat täynnä referenssejämme. Valmennamme ihan tavallisia suomalaisia naisia kuten sinuakin.

Me haluamme auttaa sinua saavuttamaan omat tavoitteesi ja paljon enemmänkin. Haluamme ohjata sinut oikeaan suuntaan ja haluamme sinun hyötyvän meidän tietotaidostamme. Meidän kokemuksemme on sinun käytössäsi!

Muuta Elämäsi Näillä Kahdella Bonuksella

Saat nämä bonukset

Saat nämä kun tulet paikalle. Ilmaiseksi.

reseptikirja ruokatauko 2021

Ruokatauon Reseptikirja. Nämä ateriat ovat suoraan meidän ravintovalmennuksesta. Joku, joskus, jossain on syönyt juuri sen aterian mitä kirjassa lukee. Kaikista aterioista on makrot ja kalorit. Peruskotiruokaa, terveellistä ja painonpudotusta tukevaa. Saat tämän printattuna kouraasi kun tulet.

dvd kotelo kotitreenit 14 päivää

Saat Ruokatauon 14vrk Bootcamp Action -treenipaketin. Kaikki treenit ovat kotitreenejä, ilman välineitä ja keskittyvät rasvanpolttoon. Treenit ovat videoitu, teet vain perästä ja kehosi alkaa muuttumaan. Saat treenipaketin videot kun tulet.