fbpx
*** huomio kaikki naantalilaiset/raisiolaiset…

Etsimme 20 Paikallista Naista, Jotka Ovat Valmiita Suorittamaan 6 Viikon Elämänsä Haasteen!

Uusi! 6 viikon ”All Must Go” Haaste!!

Haaste alkaa: maanantaina 2.1.2023

Sijainti: Ruokatauko Sorosuo Oy, Putkikatu 21 Naantali, ruokatauko(at)ruokatauko.fi

[ >> katso videolta lisää <<]

mitä etuja saat haasteesta?

Haasteemme on suunniteltu muuttamaan elämäsi, mutta se ei ole ”taikapilleri”. Sinun on tehtävä kovasti töitä menestyksesi eteen. Meille ei ole mitään väliä mikä on kuntosi, voimasi tai historiasi, vain sillä on merkitystä että yrität kaikkesi kuuden viikon ajan!

Aikataulut ovat kattavat, jotta sinä pääset helposti treeneihin. Kaikki treenit ovat ohjattuja pienryhmässä, jotta saamme vietyä sinua eteenpäin jokaisessa treenissä. Saat myös kattavan ravinto-ohjeistuksen, jotta saamme poltettua rasvaa kehostasi mahdollisimman helposti.

Olet vastuussa suoraan valmennukselle, jotta sinä olet motivoitunut.

Tämä haaste voi muuttaa elämäsi!

tuloksia aikaisemmista haasteista

Sadat naiset ovat päässeet elämänsä kuntoon haasteidemme avulla. 2023 on sinun vuorosi!

oletko valmis aloittamaan?

vaihe 1: valitse aloituspäiväsi

Perusliikkujien aloitus 2.1.2023 (16 PAIKKAA JÄLJELLÄ)

Keski-ikäisten aloitus 3.1.2023 (4 PAIKKAA JÄLJELLÄ)

Huonokuntoisten aloitus 4.1.2023 (14 PAIKKAA JÄLJELLÄ)

Ajat eivät sovi? Kysy räätälöityä aloituspäivää sähköpostilla ruokatauko(at)ruokatauko.fi

vaihe 2: varaa paikkasi

”Jos Olet Valmis Sanomaan Heippa Pömppövatsallesi, Tämä Haaste On Sinulle!”

Liity mukaan 6 viikon haasteeseen ”All Must Go”, joka alkaa tammikuussa 2023. Saat todistetusti tehokkainta rasvanpolttotreeniä ja rakennat myös lihasta. Saat haasteessa ravinto-ohjeistuksen sekä kannustavat valmentajat taaksesi. Yhteisömme on vierelläsi jokaisessa treenissäsi, jotta sinä olet motivoitunut, keskittynyt ja saat tuloksia.

Haasteemme kustansi normaalisti… 699€

ilmoittaudu etukäteen ja haaste on vain 149€

*** Ilmoittaudu Ennen 31.12.2022 ja säästä 550€ ***

All Must Go Haaste Alkaa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

nyt vain… 149€!!

Huom. Kaikki paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, nopeat syövät aina hitaat. Kun olet rekisteröitynyt mukaan, tarkista että saat meiltä vahvistusviestin 24h sisällä sekä tärkeän ”Tervetuloa” -viestin.

missä sijaitsemme

saat nämä bonukset

Näiden avulla varmistamme, että sinä saat tuloksia haasteessa.

ALL MUST GO PROTOKOLLA

Saat haasteen uuden ja tehokkaan protokollan, jonka avulla nostat hyvinvointiasi sekä tehostat rasvanpolttoa oleellisesti. Näet mitä asioita sinun pitää huomioida arjessasi maksimaalisen tuloksen saamiseksi.

Haluamme sinun onnistuvan, joten saat ohjeet esimerkiksi nukkumiseen, stressin hallintaan, lepopäiviin ja niin edelleen. Kaikilla pystyt vaikuttamaan lopputulokseen.

TERVEELLISTÄ RUOKAA

Saat käyttöösi uuden PöperöVahtien 2.0 ravinto-ohjeistuksen, jonka avulla pystyt säätämään ateriakoot ja -määrät itsellesi sopivaksi. Kaikki on valmiiksi sinulle tehty, sinun ei tarvitse muuta kuin soveltaa arjessasi.

Ohjeistuksessa näet miten hahmotat nopeasti ja helposti oikean määrän ravintoa lautaselle. Tämän lisäksi selitämme puhtaan syömisen perusteet, kylläisyyden, nesteytyksen sekä toimivat lähteet.

OMA RYHMÄ

Haaste sopii kaikille kuntotasoille. Meillä on omat ryhmät huonokuntoisille, keski-ikäisille sekä perusliikkujille. Saat aina liikkua halutessasi samantasoisten ihmisten kanssa.

Huolehdimme että tekeminen on sopivan haastavaa juuri sinulle, joten räätälöimme treenejä sinulle sopivaksi. Tämä onnistuu pienryhmävalmennuksessa. Haluamme että nautit liikkumisesta ja näet niistä saatavan hyödyn. Kaikki treenit ovat ohjattuja, joten sinun ei tarvitse pähkäillä itse mitään.

huomioitavaa

Tämä haaste on Ruokatauko Sorosuo Oy:n palvelu. ”All Must Go” -haaste on meidän uniikki metodimme tehokkaaseen rasvanpolttoon ja kiinteytymiseen. Emme kuitenkaan pysty takaamaan, että juuri sinä saat samanlaisia tuloksia mitä näillä sivuilla on. Me kaikki olemme erilaisia. Tulokset riippuvat sinun taustoistasi, metabolisesta tilastasi ja kuinka kovalla intensiteetillä suoritat haastetta. Mutta kokemuksemme mukaan, ne ketkä suorittavat haasteen 90% oikein, ovat saaneet myös erinomaiset tulokset.

Ruokatauko Sorosuo Oy | Putkikatu 21 Naantali | www.ruokatauko.fi | ruokatauko(at)ruokatauko.fi | Facebook | Instagram