fbpx

*** huomio kaikki naantalilaiset, raisiolaiset ja turkulaiset yli viisikymppiset…

Miten Voit Jälleen Nuortua Ja Ehkäistä Kaatumista

Etsimme Paikallisia Keski-ikäisiä, Jotka Ovat Valmiita Jälleen Tuntemaan Olonsa Nuoreksi

Uusi! 4 viikon valmennus keski-ikäisille

Seuraava valmennus alkaa: maanantaina 30.1.2023

Sijainti: Ruokatauko Sorosuo Oy, Putkikatu 21 Naantali, ruokatauko(at)ruokatauko.fi

mietitkö sinä näitä…

Astutko vaa’alle ja sinun tekisi mieli heittää se seinään…

Tunnet olosi vanhaksi ja muistelet miten olit joskus nuorena kunnossa…

Huomaat miten peilikuvasi on muuttunut, etkä oikein pidä siitä suunnasta…

Pelkäät sairastuvasi diabetekseen ja muihin vastaaviin…

Pelkäät kaatuvasti ja mietit miten pääset lattialta ylös…

Kaipaisit ravintoosi jotain järkeä ilman median jatkuvaa peloittelua…

Mietit mitä lääkekuorma tekee sinulle, kun lääkärisi määrää sinulle jo neljättä lääkettä…

Murehditko keskellä yötä, miten sinulla ei ole aikaa pitää huolta itsestäsi…

Pelkäätkö ettet enää ikinä pääse enää kuntoon, jos jatkat samalla tavalla…

”Jos Olet Valmis Nuortumaan Vuosia, Tämä Valmennus On Sinulle!”

Liity mukaan 4 viikon keski-ikäisten valmennusryhmään, jonka seuraava ryhmä alkaa tammikuun lopulla. Saat käytännössä testattua ja toimivaa valmennusta, joka nuorentaa sinua, ennaltaehkäiset kaatumista sekä lisäät voimaa ja kuntoa. Samalla kehosi muuttuu samalla tavalla kuin nuorenakin. Kannustavat valmentajamme ja yhteisömme auttavat sinua jokaisessa treenissäsi.

mitä etuja saat 

Nerokas keski-ikäinen tietää kun treeni, ravinto, lepo ja stressinhallinta ovat kaikki tasapainossa, silloin SINÄ voit erinomaisesti ja näytät myös hyvältä.

Me autamme tässä.

✅ Liikut K50-erikoisryhmässä. Sinua valmennetaan pienryhmässä, jotta sinun ei tarvitse koskaan miettiä mitä pitää tehdä.

✅ K50-ryhmässä kaikki ovat keski-ikäisiä. Selitämme ja ohjaamme todella huolellisesti, jotta kehosi saa lisää voimaa ja kuntoa.

✅ Pääset kuntoon ILMAN tunteja kuntosalilla. Tarvitset vain 2-3 laadukasta treeniä viikossa. Takaamme, että treenimme ovat jotain, mitä ET ole koskaan tehnyt. 😉

✅ Suoritat valmennuksen, jotta sinä nukut paremmin ja olet virkeämpi herätessäsi.

✅ Saat parhaat keinot purkaa kuormittavaa työstressiä. Tämä on erittäin tärkeää keski-ikäisille. Stressi vanhentaa!

✅ Sinun immuunipuolustuksesi vahvistetaan supertehokkaaksi. Pysyt terveenä ja virukset kimpoavat sinusta.

✅ Saat toimivan ravinto-ohjeistuksen, jotta tunnet olosi paremmin kylläiseksi. Pääset turhasta napostelusta ja sokerikoukusta eroon. Kehosi punnitaan kerran viikossa, jotta olet motivoitunut tekemään muutoksia ravintoosi.

✅ Saat ostoslistan, jotta sinun ei tarvitse miettiä mitä syöt.

✅ Valmennus on startti uuteen, tämä sopii myös aloittelijalle erinomaisesti.

✅ Riskitön sinulle, koska tässä on rahat takaisin takuu.

Tämä valmennus voi muuttaa elämäsi! 

hekin nuortuivat

lue seijan tarina

”Mistä syystä aloitit oman painonpudotuksen?”

En ole koskaan ollut kovin liikunnallinen ihminen, mutta säännöllisen epäsäännöllisesti olen jotain ryhmäliikuntaa harrastanut. Koronavuodet kuitenkin lopettivat vähäisenkin liikkumisen lähes kokonaan. Kotona etätöiden jälkeen käperryin sohvalle television ääreen suklaalevyn kanssa ja painoa alkoi kertymään huimasti lyhyessä ajassa ja jouduin aloittamaan mm. verenpainelääkityksen. Eikä mielikään kovin korkealla tuolloin ollut. Peilit yritin kiertää kaukaa, kun näkemäni ei miellyttänyt yhtään. En siis todellakaan voinut hyvin.

Minulta loppuivat työt vuoden 2021 viimeisenä päivänä ja mietin, että nyt jos koskaan minulla on hyvä hetki keskittyä vain itseeni ja päätinkin alkaa pitää itsestäni parempaa huolta.

”Miten aloitit laihdutuksen?”

Aloitin liikkumisen tammikuussa ulkoilemalla, pienillä kävelylenkeillä, kun vielä silloin oli koronarajoitukset voimassa eivätkä ryhmäliikunnat vielä sallittuja. Olin jo tuolloin ilmoittautunut Ruokatauon Aloittelijoiden ryhmään, joka kuulosti silloin juuri minulle sopivalta ryhmältä. Ja siinä ryhmässä pääsinkin aloittamaan helmikuussa heti koronarajoitusten poistuessa.

Myös ruokatottumuksiani päätin miettiä ihan uudelleen. Heti alussa päätin, etten kiellä itseltäni mitään, en edes sitä suklaata. Huomasin, että kun ei kiellä mitään, niin kaikkea oppii syömään kohtuudellakin. Aloin opettelemaan säännöllistä ateriarytmiä ja pienensin annoskokoja reilusti mm. ottamalla pienemmät lautaset käyttöön. Lopetin myös lähes kokonaan turhan napostelun aterioiden välillä.

Toivoin, että tällä normaalilla syömisellä erikoisdieettien sijaan saisin parhaimmat ja pysyvimmät tulokset aikaan. Alkuun kärsivällisyyttä piti todellakin opetella, kun tulokset lähtivät niin hitaasti alussa näkymään. Mutta kun vauhtiin pääsi ja uusista ruoka- ja liikkumistavoista tuli lähes jokapäiväisiä, niin jatko onkin sujunut paljon helpommin. Edelleen ”sorrun” välillä ihaniin ravintolaillallisiin tai iltajuhlintaan hyvässä seurassa, mutta sitten taas palataan ruotuun seuraavana päivänä.

 

”Mistä löysit K50 Bootcampin?”

Facebookissa tuli vastaan mainos Ruokatauossa alkavasta Aloittelijoiden ryhmästä, joka vastasi lähes täysin siihen, millaista liikuntaa olin etsinytkin. Niinpä päätin siihen tarttua.

Aloittelijoiden treenejä oli kaksi kertaa viikossa ja ne kestivät puoli tuntia. Ensimmäisestä treenistä muistan vaan, että olin puolikuollut treenin jälkeen, vaikka treeni oli varmaan ihan oikein mitoitettu ryhmäläisille. Ja muistan ajatelleeni, että kyllä tämä tästä loppuu, puoli tuntia jaksaa miten vaan.

Ja hyvin on jaksettu edelleenkin. En koskaan ole liikkunut yhtä säännöllisesti ja yhtä usein ennen kuin aloitin Ruokatauolla.

”Minkälaisia kokemuksia olet saanut K50-ryhmästä?”

Toukokuussa siirryin K50-ryhmän treeneihin, ”teiniryhmään”. K50-ryhmä oli jo ollut jonkin aikaa olemassa, mutta hyvin minutkin otettiin mukaan siihen porukkaan. Tässä ryhmässä meille myönnetään välillä ”pieniä kevennyksiä” normaalitreeneihin verrattuna ja erilaisista olkapää- tai polvivammoista kärsiville löytyy aina omat sopivat liikkeet. Tämän ryhmän treeneihin on kiva aina tulla, kun on tuttu porukka mukana treenaamassa. Yhteenkuuluminen, ystävällisyys ja iloinen yhdessäolo kuvastavat hyvin tätä porukkaa.

”Mitä sanoisit keski-ikäiselle naiselle, joka tuskailee oman peilikuvansa kanssa?”

Oman peilikuvansa kanssa tuskailevalle keski-ikäiselle naiselle toivoisin ensisijaisesti armollisuutta ja hyväksyntää omaa kehoa ja peilikuvaa kohtaan, vaikka peilikuva ei aina tässä iässä miellyttäisikään. Mutta jos kuitenkin joitain muutoksia kehossaan haluaa tehdä, kannattaa ehkä etsiä motivaatiota terveyden, jaksamisen ja hyvän olon kautta ennemmin kuin peilikuvan näkymästä.

Jos vielä oma elämäntilannekin on sopivan tasaisessa vaiheessa ilman suurempia ongelmia ja motivaatiota löytyy, niin kyllä, onhan se mahdollista sitä peilikuvaansakin muuttaa – tässäkin iässä. Ja verenpainelääkkeetkin olen saanut nyt unohtaa.

mekin laihdutimme

Me ymmärrämme miltä elämä voi tuntua ylimääräisten kilojen kanssa. Emme mekään ole mitään nuoria enää. Mutta olemme laihduttamisen todellisia asiantuntijoita 20 vuoden kokemuksella.

Poistimme väsymyksen, purimme stressin liikkumiseen ja voimme nyt paremmin. Nuorruimme vuosikymmeniä tämän avulla. Opetamme metodimme sinulle.

bootcamp ruokatauko

oletko valmis aloittamaan?

valitse haastattelu

Varaa haastattelu suoraan kalenteristamme. Kun tulet haastatteluun, kysymme sinulta tavoitteesi sekä historiasi. Käymme valmennuksen läpi kanssasi.

Otamme sinusta samalla mitat ja kuvat seurantaa varten.

Haastattelu kestää noin 30min, ei sisällä liikkumista.

ilmoittaudu mukaan ja valmennus on vain 90€ / kk

*** 3kk valmennus kustantaa 225€, säästät euroja ***

Valmennuksen Alkuun

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

nyt vain… 90€!!

Kaikki paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, nopeat syövät aina hitaat. Kun olet varannut haastatteluajan, tarkista että saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi.

*** HUOM! Otamme VAIN 10 keski-ikäistä tammikuussa mukaan! Toimi nopeasti, ettet jää ilman paikkaa.

30vrk rahat takaisin takuu

Olemme niin varmoja että pidät valmennuksesta, mutta annamme sille silti täyden 30 vuorokauden rahat takaisin -takuun. Jos et pidä treeneistä, meistä tai tyylistämme, sanot vain ja saat rahasi takaisin. Ilman kyselyitä. Ilman häsläystä. Reilua? Kyllä!

saat tämän bonuksen 

ilmaiseksi

Tämän avulla varmistamme, että sinä saat varmasti tuloksia.

HYVÄÄ JA TERVEELLISTÄ RUOKAA

Saat käyttöösi 2023 uuden ja päivitetyn PöperöVahtien 2.1 ravinto-ohjeistuksen, jonka avulla pystyt säätämään ateriakoot ja -määrät itsellesi sopivaksi. Kaikki on valmiiksi sinulle tehty, sinun ei tarvitse muuta kuin soveltaa arjessasi.

Ohjeistuksessa näet miten hahmotat nopeasti ja helposti oikean määrän ravintoa lautaselle. Tämän lisäksi selitämme puhtaan syömisen perusteet, kylläisyyden, nesteytyksen sekä toimivat lähteet. Tämän ohjeen avulla sadat naiset laihduttivat syksyllä 2022 todistetusti.

Tämän arvo on 29€. Mutta sinä et maksa siitä mitään.

ilmoittaudu nyt mukaan

huomioitavaa

Tämä valmennus on Ruokatauko Sorosuo Oy:n palvelu. Valmennus on meidän uniikki metodimme parantamaan keski-ikäisten hyvinvointia. Samalla keho polttaa ylimääräistä rasvaa ja kiinteytyy. Emme kuitenkaan pysty takaamaan, että juuri sinä saat samanlaisia tuloksia mitä näillä sivuilla on. Me kaikki olemme erilaisia. Tulokset riippuvat sinun taustoistasi, metabolisesta tilastasi ja kuinka kovalla intensiteetillä suoritat valmennusta. Mutta kokemuksemme mukaan, ne ketkä suorittavat 90% oikein, ovat saaneet myös erinomaiset tulokset.

Ruokatauko Sorosuo Oy | Putkikatu 21 Naantali | www.ruokatauko.fi | ruokatauko(at)ruokatauko.fi | Facebook | Instagram