fbpx

älä anna kivun viedä elämääsi

kipuryhmä alkaa naantalissa maaliskuussa

putkikatu 21 naantali

markku(at)ruokatauko.fi

Markku tässä terve. Saanko kysyä sinulta?

  • Kahlitseeko jatkuva kipu elämääsi?
  • Kenties sen aiheuttaa reuma ja fibromyalgia?
  • Sinulla on selittämättömiä kipuja kehossasi?
  • Polvi on mennyt rikki ja olkapää jäätynyt?
  • Välilevyn pullistuma selässäsi?
  • Olet masentunut ja stressaantunut?
  • Haluaisit kivusta eroon?
  • Haluaisit parempaa elämänlaatua?

Jos vastasit yhteenkin kohtaan kyllä, tämä on sinulle! Minä ja Ruokatauon tiimi aloitamme kipuun erikoistuneen valmennusryhmän maaliskuussa 2022. Autamme sinut lempeästi, mutta päättäväisesti uuden elämäsi alkuun. Haluamme helpottaa kiputilojasi niin fyysisesti kuin henkisesti.

kipu voi olla fyysistä tai henkistä

Tarjoan mahdollisuutta helpottaa kipua sekä nostaa elämänlaatuasi ylöspäin.

Kipu voi olla reumasta johtuvaa, olkapäästäsi on kiertäjä revennyt, sinulla voi olla tekonivel, selässäsi voi olla välilevyn pullistuma ja niin edelleen.

Tai kipusi voi olla masennusta, stressiä ja loppuunpalamista. Kehossasi voi olla tulehdus päällä 24/7 ja kortisolisi kroonisesti korkealla.

Kipusi voi olla myös selittämätöntä, se vain on. Kipu on voinut olla elämässäsi vuosia tai vuosikymmeniä. Kaikki nämä lamaannuttavat vahvankin ihmisen.

Meidän kipuryhmässä haluamme auttaa sinua nostamaan hyvinvointiasi liikkumalla järkevästi sekä ottamalla ravintoon tiettyjä menetelmiä käyttöön.

Minä selitän.

Lasketaan tulehdusta kehostasi tekemällä muutamia helppoja muutoksia ruokavalioosi. Annetaan kehollesi mahdollisuus hoitaa itseään luonnollisesti. Oli kyseessä fyysinen tai henkinen kipu.

Tähän päälle aloitetaan liikkumaan yhdessä kivun rajoissa. Tehdään sinulle oma suunnitelma. Liikutaan pienryhmässä kaksi kertaa viikossa, 30 minuuttia kerrallaan. Sen enempää se ei vaadi sinulta.

Ainoa vaatimus on, että sinun pitää olla valmis kokeilemaan uusia asioita.

Meidän tarjoama elämäntyyli nostaa hyvinvointiasi, ennaltaehkäisee kipua ja tuottaa vahvoja hyvänolon hormoneita kehossasi. Kun nämä kolme toimivat yhdessä, kiputilat helpottavat ja sumu silmiesi edestä hälvenee.

Näet eron kun käyt treeneissä. Saat rytmiä. Saat tarkoituksen. Saat jotain minkä puolesta liikkua. Liikut paremman elämän puolesta.

Huomioin jokaisen rajoitteet ja kaikki liikkuvat oman kyvynsä mukaan.

meilläkin oli kipuja…

Katsos kun…

Minä muistan.

Minä muistan edelleen miltä tuntui olla erittäin huonokuntoinen. Kimmo muistaa myös. Teijakin muistaa. Meillä on reumaa, nivelrikkoa, selkäkipuja ja masennusta.

Kun liike tuli elämäämme mukaan ja korjasimme elintavamme, pääsimme tasapainoon ja kivuista eroon. Huomasimme kun pidämme huolta itsestämme, myös kivut pysyvät poissa.

En ole kuitenkaan unohtanut, miten en päässyt lattialta ylös lonkan nivelrikon takia. Kimmo ei ole unohtanut miten selkärankareuma laittoi hänet vuodepotilaaksi. Teija ei ole unohtanut miten selkäkivut pakottivat hänet syömään lääkkeitä. Me emme ole unohtaneet. Me tulemme sieltä samasta paikasta.

Meillä alkaa maaliskuussa 2022 kipuun erikoistunut treeniryhmä. Haluamme nostaa sinun hyvinvointiasi liikkeen ja ravinnon avulla.

Jos haluat helpottaa kipua kehostasi, tule mukaan! Sinulla ei ole mitään hävittävää.

90€ per kuukausi ammattivalmennuksessa, autamme sinua saavuttamaan laadukkaamman elämän.

kipuvalmennus

tule mukaan

PIENRYHMÄVALMENNUS

✅ Ennaltaehkäiset kipua

✅ Samalla kuntosi ja itsetuntosi nousevat

✅ Saat sisältöä elämääsi

✅ Saat hyvää oloa, vähemmän kipua

vain 90€ / kk

ei sitoutumisia

loppusanat

Jos sinua pelottaa osallistua, ota ystävä mukaan?

Tai lähetä vaikka minulle sähköpostia markku(at)ruokatauko.fi ja kerro toiveistasi ja peloistasi, minä autan.

Tarjoan elämäsi mahdollisuutta. Tartu siihen ja nouse!