fbpx

opi voimanosto

nosta oikein

Tämä Workshop Sopii Kaikille Voimanostosta Kiinnostuneilla Katsomatta Sukupuoleen, Ikään, Kokemukseen Tai Voimaan.

Seuraava workshop 3.9.2022 Naantalissa Putkikatu 21 klo 12-18

haluatko nostaa enemmän ja treenata järkevämmin?

Naantalin Nosto järjestää 3.9.2022 klo 12-18 voimanoston workshopin kaikille, jotka ovat kiinnostuneet voimailusta. Workshop on NNryn tiloissa osoitteessa Putkikatu 21 Naantalissa.

Opit workshopissa turvallisen ja tehokkaan tavan tehdä takakyykyn, maastavedon sekä penkkipunnerruksen. Workshopin vetää Naantalin Noston kokeneet valmentajat Kimmo ja Teija.

asiakkaiden tuloksia ennen ja jälkeen

voimanoston workshop

opi nostamaan

PAIKKOJA ON RAJOITETUSTI

✅ Pienryhmä workshop

✅ Saat palautetta nostoistasi

✅ Saat toimivan ohjelmarungon

✅ Opit oikeat nostotekniikat

79€

nosta turvallisesti

nosta enemmän

mitä voimanoston workshop pitää sisällään?

opit nostamaan paremmin

Workshopissa käydään läpi optimaalinen tapa tehdä takakyykky, penkkipunnerrus sekä maastaveto. Käymme kattavasti läpi lähtöasennot, rytmityksen sekä tarpeelliset apuliikkeet. Saat kattavan opetuksen omiin nostoihin. Käymme läpi myös kisanostot.

lisää voimaa oikein

Workshopissa teemme sinulle kuuden viikon nousujohteisen ohjelman, jonka käymme kanssasi läpi. Ohjelma on räätälöity sinun tavoitteiden ja nosto-ominaisuuksien perusteella. Ohjelma ottaa huomioon sinun vahvuudet sekä heikkoudet. Workshopin jälkeen sinulle on turvallinen, tehokas ja oikeanlainen ohjelma käytettävissä. Sen jälkeen sinun on helppo lähteä nostamaan omalla salillasi.

ei vammoja

Workshopissa käymme läpi miten saat turvallisesti lisää ruutia nostoihin. Kukaan ei nosta enemmän sairastuvalta. Tärkeintä on pysyä ehjänä, saada jatkuvuutta ja olla salilla nostamassa rautaa.
Miten ennaltaehkäiset vammoja, miten pidät itsesi kunnossa, miten sinun tulisi lämmitellä nostoja varten.

nostojen

pullonkaulat

Valmennuksemme perustuu moderniin tietotaitoon, joten käytämme analysointityökaluja korjataksemme pullonkaulat nostoista. Jokaisella nostajalla on erilaiset haasteet. Käymme läpi juuri sinun henkilökohtaiset pullonkaulat ja miten pääset niistä yli. Käytämme hyväksi havaittuja apuvälineitä mittaamaan nostosi voimantuoton. Saat oikeanlaista palautetta mitä sinun pitää tehdä ja miten ongelmakohta korjataan.

voimanoston workshop

opi nostamaan

PAIKKOJA ON RAJOITETUSTI

✅ Pienryhmä workshop

✅ Saat palautetta nostoistasi

✅ Saat toimivan ohjelmarungon

✅ Opit oikeat nostotekniikat

79€

nosta turvallisesti

nosta enemmän